Četiri osobe lišene slobode: Tereti ih se za kazneno djelo teške krađe

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija u Orašju lišila je jučer i prekjučer četiri osobe slobode zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

– Dana 26.06. 2017 godine u 16.05 sati kriminalisti PU Orašje su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kaznena djela „teške krađe“ na području općine Orašje lišili slobode 21 godišnjeg E.P. i 29 godišnjeg N.S. iz Dervente, protiv kojih će biti poduzete zakonom predviđene mjere.




– Dana 27.06.2017 godine istražitelj krim policije PU Orašje je zbog postojanja osnova sumnje da su na našem području izvršili KD “Teške krađe” lišio slobode 32 godišnjeg Mašića iz Dervente i 46 godišnjeg Latinovića iz Beograda protiv kojih će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Dvojici koja su slobode lišena 26.06.2017 godine jučer je produžen pritvor.

– Dana 27.06.2017 godine Županijsko tužilaštvo je produžilo pritvor dvojici Dervenćana koji su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su na našem području izvršili KD“Teške krađe“.

Iako iz MUP-a ŽP nisu priopćili o kojim krađama se radi, neslužbenom riječ je nedavnim krađama obiteljskih kuća u D.Mahali.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić