Domaljevac: Obilježena 25 obljetnica 104 brigade HVO-a

Proteklih dana je na području općine Domaljevac-Šamac obilježena 25. obljetnica utemeljenja 104. brigade HVO. U čast svim poginulim, nestalim i umrlim braniteljima održane su svete mise u župnoj crkvi crkvi Sv. Ane u Domaljevcu, župnoj crkvi Sv. Jakova Markijskog u Grebnicama te u Gornjem Hasiću, prenose na službenim stranicama općine Domaljevac – Šamac.




Veliki broj pripadnika brigade, članova obitelji poginulih pripadnika 104. brigade, prijatelja, suborca, predstavnika općinskih i županijskih vlasti te gostiju sudjelovalo je na svečanosti polaganja vijenaca i danima sjećanja na sve poginule u Domovinskom ratu.

Održana je Svečana akademija 104. brigade HVO „jučer, danas, sutra“ na kojoj se, općinski načelnik Mario Jurkić, u prigodnom obraćanju zahvalio svim pripadnicima 104. brigade HVO koji su svojom nesebičnom žrtvom osigurali današnju slobodu i budućnost naše zajednice. Povodom obilježavanja obljetnice općinski načelnik je uputio čestitke svim pripadnicima i pripadnicama 104. brigade HVO i obiteljima poginulih branitelja s posebnim riječima zahvale i poštovanja za njihovu žrtvu u Domovinskom ratu.

Preuzeto sa: domaljevac.ba