Domaljevac: Vrijedna donacija udruzi Angelus od Croatia Centar Beč

Foto: www.angelus.ba

U petak 18.11.2016. godine udrugu Angelus, ( Udruga roditelja djece s posebni potrebama sa sjedištem u Domaljevcu, ),  su posjetili članovi Croatia Centra iz Beča. Njihovu delegaciju predvodili su dugogodišnji članovi i osnivači Croatia Centra Beč: Đuro Gašparević, Đuro Madžarević, Ilija Pušeljić i Pavo Josić. Također, uz njih su bile i njihove supruge, prenosi angelus.ba.




Cilj njihovog posjeta bio je upoznati se sa udrugom Angelus. Željeli su vidjeti naš rad, upoznati se sa našim problemima i stvoriti opću sliku o udruzi i radu udruge.

Predsjednik udruge Petar Dujmenović sa članovima Upravnog odbora udruge primio je goste. Upoznao ih je sa trenutnom situacijom u udruzi. Iznio im planove udruge i ukazao na stanovite probleme koje prate udrugu, ali i izrazio zadovoljstvo što unatoč silnim nedaćama udruga funkcionira i ustrajava u osiguranju provedbe edukativnih i terapeutskih vježbi za djecu s posebnim potrebama.

Tom prigodom članovi Croatia Centra Beč su udruzi Angelus donirali vrijednu donaciju od 4.000,00 KM.

U ime udruge donatorima se zahvali predsjednik Dujmenović naznačivši da će im ta sredstva biti od neizmjerne pomoći u ostvarivanju programskih ciljeva udruge.

Poslije kraćeg druženja sa članovima udruge, djecom i terapeutima gosti iz Beča su napustili prostorije udruge uz obećanje da ćemo se vidjeti ponovo.

Raduje nas kada nam netko dođe u posjetu. Čak i samo lijepa riječ nam puno znači. Daje nam snagu da ustrajemo u našoj nakani da pomognemo djeci koja od nas trebaju više pomoći i koja zaslužuju našu pažnju zaključili su iz udruge Angelus na kraju ovog susreta.

 

Preuzeto sa: angelus.ba