Donja Mahala: U prometnoj nezgodi povrijeđena jedna osoba

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija je jučer zaprimila prijavu prometne nezgode u kojoj je teško povrijeđena jedna osoba i Donje Mahale.




– Dana 05.03.2017 godine u 09:07h  PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi teško povrijeđenoj 68 godišnjoj Đurićki iz Donje Mahale. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je utvrdila da su u nezgodi sudjelovali jedno pmv i navedena  Đurićka kao vozač bicikla te će nakon utvrđivanja uzroka i konstatacije povreda protiv odgovornog za istu poduzeti zakonom predviđene mjere.

Kao što vidimo iz izvješća policija nije navela inicijale drugog sudionika prometne nezgode, onog koji je upravljao putničkim motornim vozilom.

Uz ovu prometnu nezgodu, policija je jučer vršila i kontrolu nad provedbom uredbe o radnom vremenu Ugostiteljski objekata.

-Dana 05.03.2017 godine  službenici policije PS Orašje su izvršili nadzor nad provedbom uredbe o radnom vremenu ug.objekata na području općine Orašje tijekom koga su u radu zatekli  ug.objekte““Simply“ u Orašju i „Leo“ u Ugljari  o čemu su sačinili  službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

 

Izvor: MUP Županije Posavske

Autor: Mario Pejić