Federalni ministar Jozić na predizobrnom skupu u Boku kazao: Ova sredina može napredovati samo uz HDZ BiH

Foto: hdzbihposavina.org

Počela je isplata zaostalog federalnog duga poticija za poljoprivredu iz 2014. godine, informacija je iz prve ruke sa sjednice Vlade Federacije, koju je okupljenima na predizbornom skupu OO HDZ BiH Orašje u Boku, kazao prvi u povijesti federalni ministar iz Posavine, federalni ministar pravde Mato Jozić, prenose na službenim stranicama HDZ BIH Posavine

U svom govoru naglasio je kako je njemu, kao članu HZD BiH, kao i ostalim kolegama u Parlamentu u Sarajevu: zastupniku Blažu Župariću i izaslaniku Đuri Deliću, svaki dan borba za projekte, pomoć i programe koji dolaze iz ovog područja. Jasno je da druge političke opcije nemaju svojih predstavnika u Sarajevu niti na jednoj poziciji i da samo uz HDZ BiH ova sredina može napredovati.

Predsjendik ŽO HDZ BiH Posavina i aktualni načelnik Đuro Topić govorio je o projektima koji se trenutno provode na području Županije Posavske, a nositelj liste za Općinsko vijeće Mario Oršolić o projektima koji su u planu za provedbu nakon Izbora. Kandidati iz Boka gospođa Mirjam Filipović i gospodin Pavo Kosić obećali su podržati sve projekte i programe koje bi unaprijedile lokalnu sredinu u kojoj živimo. Na kraju tribine, pristunima se obratio i kandidat za načelnika Stanko Vincetić.

 

Preuzeto sa: http://hdzbihposavina.org/