Firma Ceste d.d. Mostar održavati će regionalne ceste u Županiji Posavskoj

U uredu predsjednika Vlade Županije Posavske Marijana Klaića u Orašju, potpisan je ugovor o ovogodišnjem održavanju regionalnih cesta na području Županije Posavske u dužini od 56 km, prenose na službenim stranicama vlade Županije Posavske.

Potpise na ugovor sa tvrtkom Ceste d.d. Mostar o redovitom održavanju regionalnih cesta u Županiji Posavskoj stavili su ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Alija Kusur i direktor Kristijan Milas. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 148.000,00 KM,  a odvijat će se u vremenu od 26. 06. do 15.11. 2016.g.

Radi se o održavanju sljedećim smjerovima regionalnih dionica cesta na području Županije Posavske:

  • regionalna cesta R-464 dionica Orašje – Grebnice, dužine 18 km
  • regionalna cesta R-463 dionica D.Mahala – Bok, dužine 8 km,
  • regionalna cesta R-464 dionica Prud – Odžak, dužine 16 km
  • regionalna cesta R-464a dionica Odžak – D. Svilaj, dužine 14 km

Podsjetimo naše čitatelje, ista firma Ceste d.d. Mostar odabrana je za održavanje lokalnih cesta na općini Orašje, ( vidi ovdje ), a vrijednost tog ugovora je oko 49.956,66 maraka.

Inače, firma Ceste d.d. Mostar  nalazi se na 13 mjestu CIN-ove, ( centar za istraživačko novinarstvo BiH,(  vidi  ovdje ), baze koja obuhvaća pedeset najuspješniji firmi u javnim nabavkama u BiH. Firma se nalazi u većinskom vlasništvu Federacije BiH, a u periodu od 2011 do 2015, prema CIN-u sklopila je ugovore o javnim nabavkama u vrijednosti većoj od 50 milijuna KM.

 

Izvori: www.cin.ba,  zupanijaposavska.ba,

Comments

comments