Firma iz Livna graditi će kanalizaciju u D.Mahali i Ugljari: Vrijednost radova veća od 3,8 milijuna maraka

Općina Orašje potpisala je s firmom Roco Commerce iz Livna Ugovor za izvođenje radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda i sustav prijenosa za naseljena mjesta Ugljara i Donja Mahala. Radovi su vrijedni 3.860.761,06 KM, prenose na službenim stranicama općine Orašje.

U narednih 12 mjeseci trebalo bi biti izgrađeno 20,5 kilometara klasične gravitacijske kanalizacijske mreže s pratećim crpnim pumpama. Tako će biti nastavljeni radovi na kanalizaciji započeti prošle godine s firmom ŠF Inžinjering iz Tuzle s kojom je Općina morala raskinuti ugovore o izvođenju radova zbog nepoštivanja ugovorene dinamike i loše kvalitete radova.

“Očekujem da izvođači radova što prije uđu u posao i počnu s građenjem kanalizacije da bi se što više posla moglo uraditi za vrijeme građevinske sezone kako bi se izbjegli problemi s podzemnim vodama u zimskom periodu. Inzistiramo na kvaliteti radova jer ovo je projekt koji treba da traje minimalno 50 narednih godina” kazao je prilikom potpisivanja ugovora načelnik Općine Đuro Topić.

Izvor: orasje.ba