Formula za dobru fotografiju

Za dobru fotografiju nije dovoljno samo dobar model , potreban je i vrhunski fotograf.

Perica Vincetić dolazi iz Orašja ima 21 godinu i studen je u Tuzli. Osim studenskog života Perica se bavi i fotografiranjem.

Uz Fakultet uspijeva uskladiti i fotografiranje za 3 foto studia (Promedia-Studio, Foto HD Burda, Škljoco kamera Zovik) , modnu agenciju (Abc Models) i noćni klub (Sova ), također surađuje sa Hrvatskom modnom agenciom iz Zagreba (Umah) i estradnim pjevačima (Irma Sejranić i Amar Gile).

U proslom tjednu Perica je kroza par fotografija (Orašje noću) prikazao naš grad u noćnom izdanju.

Uz naš grad Perica fotografira i top modele. Svima ja poznato da top modeli jako dobro surađuju s fotografima. Primjer suradnje je naša manekenka Amanda Vrdoljak (Domaljevac) koja je u saradnji sa Pericom napravila par izvanrednih fotografija, na kojima joj zavidi većina.  Fotografijama Amande naš mladi fotograf pokazao da je suradnjom profesionalnog modela i profesionalog fotografa možemo dobiti samo profesionalne fotografije.

Za kraj ovoga člnaka kroz razgovor sa Pericom saznali smo da život fotografa nije nimalo lak, slobonog vremena ima u skroz malim količinama, uglavnom samo red rad i disciplina.

Na kraju ovog razgovora možemo samo zaključiti da naš mali gradić na Savi iz kojega se ljudi iseljavaju i dalje se može pohvaliti da ima mlade ljude koji postižu nešto u životu i daju udio sebe da se u našoj BiH čuje za Orašje.

Autor (Mario Pejić),