Intervju: Marko Katić pjevanjem se bavim od kako znam za sebe

Marko Katić dolazi iz Vidovica, ima 16 godina i sudionik je natjecanja za Valentino zvijezde. Za naš portal Marko nam je pristao kroz pisani intervju reći nekoliko riječi o sebi, o pjevanju i svojim planovima za budućnost. Što nam je Marko rekao pročitajte u nastavku.

Za početak nam se predstavi i reci nam nešto o sebi ?

Zovem se Marko Katić, imam 16 godina i dolazim iz Vidovica. Idem u 1.razred, poslovno-pravni tehničar u Srednjoj školi fra Martina Nedića u Orašju. Kada imam slobodnog vremena volim svirati sintisajzer, crtati, gledati filmove, rolati se, a najviše pjevati.

 

Pažnju javnosti si stekao sudjelovanjem na natjecanju za Valentino zvijezde. Reci nam što to je potaknulo da se prijaviš na natjecanje?

Da se prijavim na natjecanje Valentino Zvijezde potaknulo me je to što jako volim pjevati i želja da pjevam na tako velikoj pozornici

 

U natjecanju si prošao u peti krug, jeli te prolazak iznenadio, jesi li očekivao toliki uspjeh?

Kada sam nastupao u 1.krugu imao sam tremu i bojao sam se da neću uspjeti otpjevati onako kako sam uvježbao, ali na svu sreću, uspio sam dobro otpjevati te dvije pjesme(Dođi, Srce nije kamen). Žiri je bio zadovoljan i prošao sam u 2.krug. Kasnije, kako je natjecanje odmicalo trudio sam se samo da prođem krug u kojem se trenutno nalazim i evo me sada u 5.krugu i iskreno prezadovoljan sam!

 

Otkada se uopće baviš pjevanjem, kad si prvi puta uzeo mikrofon u ruke?
Mislim da se pjevanjem bavim od kako sam progovorio ili bolje rečeno, propjevao. Od prvog razreda osnovne škole uvijek sam pjevao na priredbama, pa ako se zadesi još nekakav festival i tu sam uvijek rado pjevao.

 

Životni moto!
Moj životni moto glasi: Don’t worry,be happy!

 

Nekoliko riječi o sebi, o privatnom životu, imaš li curu i sl?

Što se tiče cura,sve cure su toliko lijepe da se jednostavno ne mogu odlučiti koja mi je najljepša,pa sam iz tog razloga još uvijek slobodan 😉

 

Za kraj reci nam nešto o svojim planovima za budućnost?
Moji planovi za budućnost su da završim školu, da imam svoju obitelj i volio bih biti pjevač.

 

Pjevački talent Marka Katić možete pogledati na linku ispod.

 

Autor: Mario Pejić, ( pitanja ), Marko Katić, ( odgovori ).