Irena Dujmenović vas poziva da je podržite za titulu miss Televotinga BiH

Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH saznati ćemo u toku direktnog prijenosa finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta na FTV i RTRS, a koji će se održati 09.10.2016 godine u Kongresnoj dvorani Hotela Terme Ilidža u Sarajevu.

Irena Dujmenović ima 19 godina. Dolazi iz općine Domaljevac-Šamac. Završila je opću gimnaziju i sada je studentica prve godine na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. U slobodno vrijeme svira klavir i gitaru, pjeva i čita knjige. Govori engleski jezik.
rsz_irena-dujmenovic
Ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta su Babyliss I Tehno-Mag. Babyliss je europski lider visoke kvalitete I inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose medju kojima se ističe jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret, depilatori za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosu i pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.

Za estetsku pripremu naših finalistica pobrinula se kompanija Didaco d.o.o. Banja Luka koji su ekskluzivni distributeri brendova „Selective professional“ i „Rimmel“ za BiH. Rimmel London dekorativna kozmetika – 180 godina tradicije. Selective professional talijanski brend za bojenje i njegu kose te njihovi proizvodi za oblikovanje frizura odabir su finalistica Miss BiH za Miss Svijeta kako bi uvijek bili u trendu.

Inače, pobjednica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016 početkom decembra putuje na svjetski izbor u Ameriku grad Washington.

Svoj glas Ireni možete dati ovdje

 

 

Autor: Mario Pejić