Izvješće MUP-a: Policija zaprimila prijavu požara uz magistralnu cestu te prijavu fizičkog napada u Orašju

Policijska stanica Orašje preko vikenda zaprimila je više prijava, od čega izdvajamo prijavu fizičkog napada u Orašju, prijavu izazivanja požara, te prijavu nanošenja lakših tjelesnih ozljeda 22 godišnjaku iz Bukove Grede.

Vremenskim redoslijedom.

U petak dana  17.02.2017 godine u 07.55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu fizičkog napada i narušavanje JrIM  u piceriji “Oskar“ u VIII Ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će sukladno  težini povreda napadnutog 28 godišnjeg S.D. iz Orašja poduzeti zakonom predviđene mjere.




-istog dana u 15.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara na auto-otpadu  na magistralnoj cesti M 1 .8  vlasništvo obitelji Martinović iz  Donje Mahale. O istom su upoznati pripadnici vatrogasnih postrojbi  Vidovica i Orašja  koji su lokalizirali požar.

Uz ove dvije prijave koje su se dogodile 17.02.2017 godine, policiji je jučer dobila obavijest o pružanju pomoći u tuči povrijeđenom 22 godišnjaku.

-dana 19.02.2017 godine u 06.00 sati PS Orašje je zaprimila obavijest o pružanju pomoći u tuči povrijeđenom 22 godišnjem Adamoviću iz Bukove Grede.  O istom je upoznat policajac u zajednici koji će protiv izvršitelja KD „ Nanošenja lakših povreda“ 16 godišnjeg M.D. iz Oštre Luke poduzeti zakonom predviđene mjere.

 

Izvor: MUP Županije Posavske

Autor: Mario Pejić