Izvješće MUP-a: Policiji prijavljene dvije prometne nezgode i uznemiravanje 79-godišnje starice

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, jučer su se u Orašju dogodile dvije prometne nezgode, jedna u Matićima, a druga u Orašju.

-Dana 24.04.2017 godine u 10.35 sati se u ulici Vladimira nazora u Matićima dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan biciklista. Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu nezgodu nepropisno se mimoilazeći uzrokovao vozač bicikla 53 godišnji O.L. iz Matića protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.




-istog dana u 16.40 sati se na križanju II ulice i Magistralne ceste u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Očevidom je utvrđeno da je istu ne poštujući prednost prolaska uzrokovala 61 godišnja A.S. iz Orašja protiv koje će sukladno težini povreda sudionika u nezgodi biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Uz dvije gore navedene prometne nezgode policija je zaprimila i prijavu uznemiravanja 79 godišnje starice iz Grebnica, od strane 77 godišnjaka.

-istog dana u 09.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja 79 godišnjakinje iz Grebnica. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 77 godišnjeg A.B. iz Grebnica.

 

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Peijć