Orašje: Ugostiteljski objekti “Yoker” i “Dugme” prekoračili dozvoljeno radno vrijeme

Prilikom provedbe kontrole o radnom vremenu Ugostiteljskih objekata, policija u Orašju je prema izvješću MUP-a Županije Posavske ustvrdila da su ugostiteljski objekti “Yoker” i “Dugme” prekoračili dozvoljeno radno vrijeme. Ugostiteljski objekt “Yoker” prekoračio je dozvoljeno radno vrijeme dva puta uzastopce u dva dana.

Naime,
– dana 19.07.2016  patrola PS Orašje je vršila kontrolu provedbe odredbi o radnom vremenu ugostiteljskih objekata. Tijekom kontrole je uočeno da je jedino ug.objekat“Yoker“ u IV ulici u Orašju prekoračio dopušteno radno vrijeme o čemu su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

Dva dana poslije na stranicama MUP-a Županije Posavske slijedi sljedeće izvješće.
-dana 20/21.07.2016 godine policijski službenici PS Orašje su izvršili obilazak ugostiteljskih objekata na području zone odgovornosti PS Orašje pri čemu su ponovno zatekli u prekoračenju radnog vremena ug.objekat“Yoker“ u IV ulici u Orašju.O istom su sačinili službenu zabilješku koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

Uz ugostiteljski objekt “Yoker” policija je prekoračenje radnog vremena zabilježila i u ugostiteljskom objetku “Dugme”.
-dana 22.07.2016 godine u 02.40 sati patrola PS Orašje je tijekom nadzora primjene propisa o radnom vremenu ug.objekata Općine Orašje utvrdila prekoračenje radnog vremena ug.objekta „Dugme“ u Orašju. O istom je sačinjena službena zabilješka koja će biti dostavljena nadležnom inspektoratu na postupanje.

Samo par dana ranije, policija u Orašju provela je kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata, te je tada ustanovila da svi Ug. objekti rade u skladu s zakon, o čemu više možete pročitati klikom ovdje.

Izvor: MUP Županije Posavske
Obrada: Mario Pejić/Orašje news