Izvješće MUP-a ŽP: Policija zaprimila prijavu narušavanja javnog reda i mira, te prijavu prometne nezgode

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija u Orašju zaprimila je jučer prijavu narušavanja javnog reda i mira u kojoj je sudjelovalo više osoba, a koja se dogodila u ugostiteljskom objektu “Leo” u Ugljari.




-dana 15.06.2017 godine u 01.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JRiM u ug.objektu “Leo“ u Ugljari. O isto je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je JRiM fizičkim obračunom sa 5 NN muških osoba a potom i fizičkim napadom na OSO tijekom vršenja lišenja slobode narušio 25 godišnji E.N. iz Orašja koji je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Dan prije, policija je zaprimila prijavu prometne nezgode na parkiralištu hotela “Navis” u Orašju, prilikom koje je počinitelj štete nestao s mjesta događaja.

-dana 14.05.2017 godine u 09.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na parkiralištu hotela“Navis“ u Orašju . O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je otpočela mjere potrage za nesavjesnim vozačem koji je nakon pričinjene štete na parkiranom vozilu napustio lice mjesta. Nakon utvrđivanja identiteta protiv nesavjesnog vozača će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić