Izvješće MUP-a ŽP: Policiji prijavljena krađa stolica, požar te razmirice dvije ženske osobe

Prema izvješću MUP-a Županje Posavske preko vikenda policija u Orašju imala je više intervencija po raznim osnovama. Policiji su prijavljene razmirice dvije ženske osobe u D. Mahali, napad na službenu osobu, krađa stolica, požar u Grebnica, te više lakših prometnih nezgoda, do koji je uglavnom dolazilo na parkiralištima ispred trgovačkih centara i disko klubova.

Od zanimljivi događanja izdvajamo slijedeće.

-Dana 20.10.2017 godine u 23.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja 2 stolice ispred restorana „Desetka“ smještenog u tržnom centru „City inn“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je ubrzo pronašla izvršitelja 33 godišnjeg E.K. iz Orašja koji je lišen slobode i zadržan. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 15.35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razmirica 2 ženske osobe u sportskoj ulici u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je po ovom osnovu upozorio na ponašanje 49 godišnju M.M. iz Donje Mahale.

-dana 21.10.2017 godine u 00.10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara na obiteljskoj kući u Grebnicama. O istom su upoznati pripadnici DVD-a Tolisa koji su lokalizirali požar kao i dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.Ž

-dana 22.10.2017 godine u 02.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja OSO ispred diskoteke“Sova“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu lišila slobode 19 godišnjeg D.B. iz Donje Mahale protiv koga će sukladno težini povreda ovlaštene osobe,policijskog službenika, biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić