Izvješće MUP-a ŽP: Policiji prijavljena prijetnja putem Facebooka te provala u obiteljsku kuću

Prema izvješću MUP-a ŽP policiji u Orašju jučer je prijavljen slučaj ozbiljne prijetnje preko Facebooka, te slučaj provale u obiteljsku kuću u Kostrču.

-Dana 20.11.2017 godine u 12.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu zaprimljene ozbiljne prijetnje putem internetske mreže “Facebooka“ 29 godišnjem Dominkoviću iz Tolise a od strane 26 godišnjeg E.N. iz Orašja . O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.




-istog dana u 15.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u kuću vlasništvo obitelji Milić-Mišković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

Jučerašnja provala u kuću u Kostrču druga je takva u posljednjih nekoliko dana. Naime, policija je i dana 16.11 zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću također u Kostrču.

-dana 16.11.2017 godine u 21.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Živković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

 

 

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić