Izvješće MUP-a Županije Posavske: U protekli nekoliko dana policija u Orašju imala više intervencija zbog nasilničkog ponašanja i uznemiravanja

Foto: zupanijaposavska.ba

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, policija u Orašju u zadnjih nekoliko dana imala je više intervencija zbog prijetnji, uznemiravanja i nasilničkog ponašanja.

Vremenskim redoslijedom, prvo je u  petak  dana 23.09.2016 godine u  13.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja osoblja uposlenih u zgradi Vlade ŽP. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da  ih je uznemiravao 40 godišnji M.B. iz Donje Mahale  koji je pristao na pružanje liječničke pomoći što je proteklo bez incidenata.

Istog dana, ( 23.09.2016 ),  u 22.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kd“Nasilničkog ponašanja“ u ug.objektu „Palma „ u Boku. O istom je  upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu lišila slobode izvršitelja kaznenog djela 36 godišnjeg V.T. iz O.Luke protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

U subotu 24.09.2016 godine u 17.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu uznemiravanja djelatnike kladionice „Bet live“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je utvrdila da je navedeno osoblje uznemiravao 50 godišnji Pejičić iz Matića  koga su upozorili na ponašanje.

U nedjelju 25.05.2016 godine u 03.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JRiM ispred diskoteke „Sova“ u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja će protiv 26 godišnjeg Matića iz Domaljevca provesti prekršajni postupak.

Uz više dijela narušavanja policija je zaprimila i jednu prijavu prometne nezgode koja se dogodilau Tolisi 24.09.2016 godine.

– dana 24.09.2016 godine  u 11,45 sati se  u ulici V.Nazora u Tolisi dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan moped. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će sukladno težini povreda vozača mopeda protiv odgovornog za istu nezgodu poduzeti zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP Županije Posavske

Autor: Mario Pejić