Javni natječaj: Civilna zaštita traži djelatnika

Na službenim stranicama vlade ŽP objavljen je javni natječaj za prijem namještenika u Županijsku upravu civilne zaštite.

Namještenik se traži na poziciji “Viši referent za prikupljanje, obradu i analizu podataka” a za prijavu je potrebna srednja stručna sprema jednog od slijedećih smjerova: Elektrotehničar, srednja PTT škola, ekonomska, komercijalna ili strojarska/strojarski tehničar.
Detalje javnog natječaja možete pogledati klikom OVDJE




Gore navedeni javni natječaj drugi je javni natječaj  kojega Županijska uprava civilne zaštite raspisuje ove godine.

Podsjetimo se, početkom ove godine civilna zaštita raspisala je javni natječaj za kojega smo dobili anonimnu prijavu da je namješten za podobne kadrove iz HDZ-a i SDA. O muljažama na tadašnjem natječaju smo pisali članak, ( vidi Županija Posavska: Muljaže u natječaju za civilnu zaštitu ), a je li ovaj namješten, te  hoće li nam se tko žaliti ostaje za vidjeti.

Uz civilnu zaštitu, na službenim stranicama vlade ŽP objavljen je i javni natječaj za prijem spremačice u osnovnu školu u Orašje. Radi se o natječaju na određeno vrijeme, do 31.08.2018 godine.  Za posao spremačice traži se završena osnovna škola, rok prijave je osam dana od dana objave natječaja, a prijave se podnose na adresu Osnovne škole u Orašju.

Detaljne informacije o natječaju za spremačicu možete pogledati klikom OVDJE

 

Autor: Mario Pejić