Komentar: Je li Isus Krist u službi marketinga

Foto: Plakat Isusa Krista u Donjoj Mahali

U Donjoj Mahali uz glavnu ulicu, već neko vrijeme stoji plakat Isusa Krista. Na svom Facebook profilu postavljeni plakat porokomentirao je Mika Damjanović iz D.Mahale.




 
U nastavku, komentar Mike prenosimo u cijelosti.

Jeli Isus Krist u službi marketinga????
Putujući iz Orašja, prema Donjoj Mahali, iza Ugljarskog groblja, na desnoj strani puta, stoji veliki plakat sa likom Isusa Krista. Rekli bi, ništa čudno, kako za koga. Vozeći autom, noću, jednostavno se čovjek prepadne, kad ugleda, ogromnu crnu glavu, tako da je pravo čudo da nije bilo prometnih nesreća na tom dijelu puta. Koliko je meni poznato, sve Isusove slike, ne samo njegove, (npr. Majke Božije) nego i drugih svetaca, bile su nekakvom svjetlu, dok je, samo vrag, bio crn. Na plakatu je i nekakva poruka…., da li od Crkve, HDZ-, ništa ne piše, ništa nije jasno, no, stoji, kao neki Stećak krajputaš…!!!!!????
Iza tog, Isusovog plakata, su još tri. Ide, Central osiguranje, zatim, jedne banke, i na kraju, k’o šećer, Haris Džinović. Dakle, Isus, Osiguranje, Banka i Folk zvijezda. Pitao sam, puno ljudi, znaju li, što znači taj, Isusov plakat, kakva je poruka, tko ga je stavio….. Nitko pojma nema. Pratio sam i stranicu, Samostana Tolisa, no, niti se oni nisu oglasili. Znam, da postoje, neki slučajevi, da Crkva, proglasi, nekoga, ili nešto, za, nedjelju, mjesec, ili čak godinu, al’, o ovome se, nitko, ama baš nitko nije oglasio…!!! Zašto, vrag bi ga znao. Meni, prvo što pada na pamet, je, čisti marketing, da li crkve, ili možda nekoga tko je na plakatima iza. Poruka je možda, od njega, Isusa, da trebamo da se osiguramo (Central osiguranje), a, ako nemamo para, da se obratimo, određenoj banki (Raiffeisen BANK-i) a, ako nam ostane koja para, idemo na koncert Harisa Džinovića. Naravno, poslije nam je mjesto u Božijoj materi……….

 

Autor: Mika Damjanović

Tekst je preuzet uz dozvolu Autora.

 

3 Comments on Komentar: Je li Isus Krist u službi marketinga

  1. Ti da uopce znas koja je poruka od Isusa ne bi uopce pisao svoje ateisticke članke….očito si zaglavio duboko kod sotone pa to jedino i vidiš i ko zna još šta gore…

  2. Mislim da dotični gospodin gospodin nije podoban da uopce komentira taj plakat. Mislim da taj plakat ne vrijeđa nikog osim ovih kojima ništa nije sveto !!!

  3. Bas taj plakat i vrijeđa vas i sve takve primitivne zaguljane koji su toliko glupi, zaostali i slijepi da nisu ni svjesni koliko, al su zato svjesni svi okolo njih, a ne autor. Autor vam je čak, bez obzira na njegovo stajaliste prema vjeri, ukazao na to. Ali kao što sam već reko, da ne ponavljam… Ionako necete nista shvatit.

Comments are closed.