Marko Katić: Zahvaljujem se svima na podršci

Mladi pjevač iz Vidovcia Marko Katić nije se uspio plasirati u polufinale showa Valentino Zvijezde. Nakon ispadanja na svom Facebook profilu emotivno se osvrnuo na natjecanje te se zahvalilo svima koji su mu dali podršku tijekom sudjelovanja na natjecanju.



-Nakon 6 mjeseci sudjelovanja u natjecanju –Valentino Zvijezde– ???? nisam prošao u polufinale. Iskreno se, od veelikog srcaa ❤,želim zahvaliti svim mojim navijačima,prijateljima,rodbini koji su me podržavali svo ovo vrijeme.Hvala puno svima koji su glasali za mene i omogućili mi da iz 5.kruga u 6. prođem direktno,baš po Vašim glasovimaa????????????????
Hvala puno mojoj nastavnici Maidi koja je samnom vrijedno radila na pjesmama i koja je bila moja Alfa i Omega 😉 ????????.Bilo nam je stvarno lijepo,jer nismo samo vježbali i družili smo se,a i opet ćemo…Toliko toga želim reći,a što god kažem,imam osjećaj da sam opet nešto propustio.
Kroz ovo natjecanje upoznao sam diivne ljude u kojima nisam vidio konkurenciju već prave prijatelje????????…
Snimak 6.kruga možete pogledati sada u nedjelju 11.6. u 21:00 na OTV Valentino i TK.
Pogledajte ovaj kratki video u kojem sam svih 6 mjeseci sažeo u 5 min…
Što reći…bilo je lijepo dok je trajalo…Vidimo se neki drugi put,u nekom drugom natjecanju ????????????, napisao je Katić.

Video: Marko Katić

 

Izvor: Facebook

Autor: Mario Pejić