Načelnik Domaljevca Jurkić sastao se s povjerenikom mjesne zajednice Grebnice

Foto: domaljevac.ba

Načelnik općine Domaljevac – Šamac Mario Jurkić jučer je održao radni sastanak s povjerenikom mjesne zajednice Grebnice Lukom Kobašem. Tema sastanka su bili infrastrukturni projekti koji su realizirani u mjesnoj zajednici Grebnice u 2015. godini kao i oni koji su planirani za 2016. godinu, prenose na službenim stranicama općine Domaljevac – Šamac.

Povjerenik mjesne zajednice je na sastanku iskazao zadovoljstvo dosada urađenim projektima vezanim za sanaciju kanala za oborinsku odvodnju u Lijeskovcu, rekonstrukcijom glavnog odbranbenog nasipa Tursunovac-Grebnice i sanacijom i izgradnjom ceste Grebnice-Brvnik-Domaljevac. Pored toga, istaknuo je potrebu za uređenjem središta mjesne zajednice u području oko Snoga, odnosno mjesnog doma, spomen obilježja i kapele koji se, nakon poplava iz 2014., nalazi u jako lošem stanju te postoji potreba njegove rekonstrukcije i sanacije.

Načelnik se složio s iznesenom inicijativom te naglasio da će uređenje središta mjesne zajednice Grebnice biti jedan od prioriteta u 2016. godini te istaknuo da se nada uspješnoj realizaciji ovoga projekta na zadovoljstvo svih mještana Grebnica.

Izvor: domaljevac.ba