Načelnik Topić poslao čestitke povodom nove školske godine i poručio učenicima: Učite jer znanje je u BiH, a i u svijetu jedina isplativa investicija

Načelnik općine Orašje Đuro Topić poslao je svim školama na području općine Orašje čestitke povodom prvog dana škole. Cijeli tekst načelnikove čestitke u nastavku prenosimo u cijelosti.

-Prvi dan je škole i želim Vam svima sretan početak nove školske godine, te puno uspjeha u učenju i vašemu radu. Dragi đaci prvaci, nadam se da ćete uživati u novom okruženju, družiti se i polako stjecati i otkrivati nova znanja. Učenici budite vrijedni i učite jer znanje je u Bosni i Hercegovini, a i svijetu jedina isplativa investicija. Učitelji, nastavnici i profesori imajte strpljenja i potičite, učite, odgajate našu djecu odnosno učenike. Ovim putem, kao i svake godine, pozivam sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa u našoj općini, a time djeci omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u obiteljske domove.Neka nas sve ovaj novi početak motivira da budemo još bolji i uspješniji u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja kako bismo i na taj način doprinijeli razvoju naše općine”.

Izvor: orasje.ba

Autor: Mario Pejić