Održana 12. sjednica skupštine Županije Posavske

Foto. skupstinazp.ba

Dana 16.12.2016 održana je 12. sjednica skupštine Županije Posavske, ( materijal sa sjednice možete preuzeti  klikom ovdje )




Na održanoj sjednici skupština je usvojila Izmjene i dopuna Proračuna Županije Posavske za 2016.godinu, Zakon o dopunama Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Županiji Posavskoj, Zakon o dopunama Zakona o osnovnom školstvu, Zakon o dopunama Zakona o srednjem školstvu, Zakon o dopuni Zakona o sudskim pristojbama, Zakon o dopuni Zakona o upravnim pristojbama i Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti Tajnika Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici Skupštine su razmatrali i Nacrt Proračuna Županije Posavske za 2017.godinu, Nacrt zakona o izvršavanju Proračuna Županije Posavske za 2017.godinu, Nacrt zakona o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija i Nacrt zakona o komunalnom gospodarstvu Županije Posavske o kojima su usvojeni Zaključci da su dobra osnova za izradu Prijedloga.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli: Tomo Jurkić, Željko Josić, Anes Osmanović, Drago Zečević, Mirsad Ahmetović i Senad Ahmetović.

Tonski zapis sjednice skupštine Županije Posavske, možete preslušati na službenim stranicama skupštine Županije Posavske klikom ovdje.

 

Izvor: skupstinazp.ba

Autor: Mario Pejić