Održana svečanost povodom završetka radova na centru za zdravo starenje u Domaljevcu

Foto: posavina.org

Dana 25. travnja 2016. godine u prostorijama novoizgrađenog Centra za zdravo starenje u Domaljevcu održana je svečanost povodom završetka radova. Obilježavanju ovoga događaja prisustvovali su predstavnici općine Domaljevac-Šamac, UNDP – a, Udruge „Treća radost”, Ministarstva zdravstva i scocijalne skrbi Županije Posavske, općinskih javnih institucija, Skupštine Županije Posavske te mnogobrojni građani naše općine, prenose na službenim stranicama općine Doamaljevac – Šamac.

Na prigodnoj svečanosti se nije krilo zadovoljstvo realizacijom ovog značajnog projekta za općinu Domaljevac-Šamac u kome su sudjelovali Udruga „Treća radost“ iz Domaljevca, općina Domaljevac-Šamac i UNDP zahvaljujući sredstvima koja su osigurana putem instrumenata za predpristupnu pomoć (IPA).

Prigodnim riječima su se obratili svi oni koji su bili uključeni u ovaj projekt te su složni u jednom, a to je da je izgradnja ovog Centra odgovor na potrebe građana općine Domaljevac-Šamac te nastavak izgradnje svih onih ustanova koje su od vitalnog značaja za lokalnu zajednicu i njezinu opstojnost. Također, ono oko čega postoji jedinstveno mišljenje je da je izgradnja Centra samo početak realizacije jednog mnogo većeg projekta, a to je izgradnja Zdravstveno-rehabilitacijskog centra u Domaljevcu.

Izvor: domaljevac.ba