Odžak: U Prometnoj nezgodi smrtno stradala žena

U vikendu iza nas na prometnicama u ŽP dogodilo se više prometnih nezgoda od kojih jedna završila sa smrtnom posljedicom. Naime u petak 24.11 u sudaru teretnog vozila i  automobila smrtno je stradala 45. godišnja Kadrićka z Odžaka.

-dana 24.11.2017 godine u 18.35 sati se na  križanju ulice Slavka Grebenarevića i zaobilaznice u Odžaku dogodila  prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno tmv i jedno pmv. O istom je upoznata patrola prometne policije  koja je utvrdila da je u nezgodi vozač pmv 45 godišnja Kadrićka  iz Odžaka  zadobila smrtonosne ozlijede o čemu je izvješten dežurni tužitelj Županijskog tužilaštva koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

 

Dvije osobe povrijeđene na Magistralnoj cesti

Prema pisanju Radio Orašja dvije osobe iz Čović polja zadobile su teže tjelesne ozlijede u prometnoj nezgodi koja se dogodila u blizini graničnog prijelaza na magistralnoj cesti M 14.2. Na stranicama MUP-a ŽP objavili su kako je tu prometnu nezgodu prouzročio 43 godišnjak iz Županje.

-istog dana u 16.30 sati se na magistralnoj cesti M 14.2  kod semafora dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je ne poštujući prednost prolaska uzrokovao  43 godišnji  Kamenski  iz Županje protiv koga će sukladno težini povreda sudionika biti poduzete zakonom predviđene mjere.

 

Oštećen križ u D.Mahali
Uz nesreću na magistralnoj cesti policiji je jučer prijavljena i prometna nezgoda koja se dogodila na  križanju Franjevačke i Ul. Vladimra Nazora u D.Mahali prilikom koje je oštećen križ. 

-istog dana u 04.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na križanju Franjevačke i ulice Vladimira Nazora u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja je potvrdila navode prijave i oštećenja križa na istom križanju ali na istom licu mjesta nezgode nije zatekla sudionike u nezgodi protiv kojih će nakon utvrđivanja identiteta biti proveden prekršajni postupak.

 

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić