Općina Orašje: Započet program edukacije malih i srednjih poduzetnika

Foto: orasje.ba

U okviru Projekta „Održivi lokalno ekonomski razvoj općine Orašje“ („Municipality of Orašje Sustainable Local Economic Development“ – MOSLED) koji financira Europska Unija dana 25.07.2016. godine u dvorani Centra za poduzetništvo Orašje započeo je prvi od pet ciklusa „Programa edukacije malih i srednjih poduzeća“, prenose na službenim stranicama općine Orašje.

Program edukacije održavati će se u periodu od srpnja 2016. do studenog 2016. godine, a namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima s područja općine Orašje, s ciljem usavršavanja stečenih vještina te usvajanjem novih znanja i vještina kako bi poboljšali svoju poslovno svakodnevnicu. Teme koje će biti obuhvaćene Programom edukacija malih i srednjih poduzeća su: Poslovno komuniciranje, Upravljanje projektnim ciklusom, Marketing u malom poduzetništvu, Poslovni plan i ECDL za poduzetnike.

U prvom ciklusu edukacija, razrađena je tema „Poslovno komuniciranje“, polaznicima su putem prezentacija, vježbi i  korisnih savjeta  prenesena  znanja o poslovnom komuniciranju, a također ih se upoznalo sa svim elementima potrebnim za uspješno poslovno komuniciranje, kao i sa vrstama pisane poslovne i neverbalne komunikacije.