Orašje: Podmetnut požar na automobilu

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske policija u Orašju zaprimila je prijavu izazivanja požara na putničkom automobilu.

-dana 21.03.2017 godine u 02.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu izazivanja požara na pmv vlasništvo 25 godišnje R.S. iz Orašja. O istom su upoznati pripadnici vatrogasne postrojbe Vatrogasnog društva Orašje koji su lokalizirali požar te dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.




U vezi istog incidenta danas su na Radio Orašju objavili kako je policija tokom istrage došla do saznanja da je požar podmetnut.

-Požar koji se dogodio u Orašju, na osobnom vozilu Golf V, u noći s ponedjeljka na utorak podmetnut je, pokazali su nalazi vještaka protupožarne zaštite koji je izvršio očevid na mjestu događanja požara u 36. ul. u Orašju. Očevidom je utvrđeno da je NN osoba zapalila navedeno vozilo, čime je počinjeno KD „Izazivanje opće opasnosti“. O rezultatima vještačenja PS Orašje izvijestio je istražitelj OKP PU Orašje, prenosi Radio Orašje.

Izvori: MUP ŽP, Radio Orašje
Autor: Mario Pejić