Orašje: Policija privela tri osobe, prilikom pretresa pronađena marihuana

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske Policija u Orašju je dana 26.12.2017 godine tijekom kontrole slobode lišila tri osobe zbog sumnje u posjedovanje marihuane.

– Dana 26.12.2017 god u 20.18 sati patrola prometne policije PU Orašje je privela 3 muške osobe,18 godišnjeg A.D. iz Tolise,26 godišnjeg M.D. iz iz Orašja i 28 godišnjeg I.B. iz Draganovaca, kod kojih je prilikom pretresa pronađena određena količina zelene biljne mase koja svojim izgledom asocira na marihuanu. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a i PU Orašje koji su izvršili pretres obiteljske kuće koju koriste dvojica Orašjana tijekom koga su pronašli sjeme indijske konoplje i više smotuljaka zelene biljne mase koja svojim izgledom asocira na marihuanu. Imenovani su lišeni slobode i zadržani. Koristim priliku pohvaliti angažman patrole prometne policije koja je inicirala službene radnje i otkrivanje izvršitelja ozbiljnog kaznenog djela.

Policija je sutradan izvršila i pretres obiteljske kuće 18.godišnjeg A.D iz Tolise.

Dana 27.11.2017 godine u vremenu od 14.50-15.20 sati temeljem naredbe Općinskog suda Orašje službenici policije MUP-a su izvršili pretres obiteljske kuće i pratećih objekata koje koristi lišeni slobode 18 godišnji A.D. iz Tolise što je protkelo bez incidenata.

Izvor: MUP ŽP