Orašje: Policiji prijavljena tuča u lokalu, razbijanje izloga na trgovini te prometna nezgoda

U vikendu koji je iza nas policijska stanica Orašje imale je više intervencija. Od zanimljiviji izdvajamo prijavu prometne nezgode u Orašju, prijavu tuče u ugostiteljskom objektu “Leo” u Ugljari, te prijavu razbijanja izloga u Kineskoj trgovini u Orašju.




-Dana 15-07-2017 godine u 13.00 sati se u XXV ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je u alkoholiziranom stanju uzrokovao 60 godišnjak sa inicijalima J.P. iz Orašja koji je lišen slobode i zadržan do istrežnjenja. Protiv navedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

– istog dana u 02.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu narušavanja JriM tučom 3 muške osobe u ug.objektu „Leo“ u Ugljari. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je po ovom osnovu lišila slobode 38 godišnjeg V.P. iz Tolise i 43 godišnjeg M.S. iz Orašja. Nakon obavljenog očevida patrola će protiv sve trojice sudionika u tuči provesti prekršajni postupak.

-istog dana u 08.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbijanja 2 izloga na trgovini „Kineski zmaj“ u VIII Ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić