Orašje: Policjii prijavljeno više sitnih krađa i provala, maloljetnik lišen slobode

Prema izvješću MUP-a ŽP policiji u Orašju prekjučer je prijavljeno više provala i krađa koje su se dogodila u kratkom vremenskom periodu. Između ostalog, policiji je prijavljena provala i krađa u trgovini Yimoru u Domaljevcu, zatim prijava i krađa tepiha u Lepnici, te prijava provale u automobil, prilikom čega je jedna maloljetnik lišen slobode.

U nastavku sve prijave provala i krađa koje su se dogodile prekjučer u općini Orašje.

-Dana 16.10.2017 godine u 07.00 sati PS Domaljevac-šamac je zaprimila prijavu provale i krađe artikala iz rashladnog uređaja trgovine „Yimor“ u Grebnicama. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 07.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu razbijanja stakla na ulaznim vratima ureda „Sarajevo osiguranja“ smještenog u IV ulici u Orašju. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je poduzela zakonom predviđene mjere.




-istog dana u 07.45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu otuđenja 4 tepiha iz perionice „Goran“ na Lepnici. O istom je upoznata patrola PS Orašje koja je otpočela potragu za izvršiteljima i otuđenim tepisima.

-istog dana u 08.05 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pokušaja nasilnog ulaska u pmv na parkiralištu Županijske bolnice u Orašju. O istom je upoznat policajac u zajednici koji je na licu mjesta zatekao malodobnika sa kojim je dežurni istražitelj krim policije PU Orašje u nazočnosti djelatnika Centra za socijalni rad obavio informativni razgovor koga je oko 09.10 sati lišio slobode i zadržao.

-istog dana u 12.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u pomoćne prostorije i otuđenje veće količine alata i aparata vlasništvo obitelji Mišković iz Kostrča. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo mjere potrage za izvršiteljima i otuđenim predmetima.

-istog dana u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u „Fast-fod“ restoran u Ugljari. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

 

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić