Orašje: Predizborni radovi u tijeku

Radovi na cesti kao nagovještaj izbora, to je jedna od specifičnosti ove naše malene sredine. Uvijek se pred izbore nešto gradi, a ni ova izborna godina neće biti izuzetak.

Na internet stranicama Radio Orašja objavljen je jedna članak vezan uz radove, ( predizborne ),  koji se trenutačno izvode na prostoru općine Orašje.

U nastavku članak s Radio Orašja prenosimo u cijelosti.

– Izgradnja kanalizacije na području općine Orašje, nakon problema s prethodnim izvođačem radova s kojim je prošle godine raskinut ugovor, nastavlja se s novim izvođačem i ovih dana se upotpunjuje mreža na Dusinama i u Poduzetničkoj zoni, prenose na internet stranicama Prema riječima načelnika Đure Topića u funkciji bi trebala biti u devetom mjesecu, a istodobno trebaju početi radovi i u Ugljari prema D. M. i ovisno o vremenskim prilikama trebali bi biti završeni u idućih 7-8 mjeseci. Ove će se godine kroz sredstva Svjetske banke rekonstruirati dio cestovne infrastrukture u Boku ul. Filipovići, u Jenjiću i O. Luci, te Podbarskoj ulici u D.M., izvršit će se i rekonstrukcija Doma u Tolisi i do kraja 9. mjeseca bit će realizirani ili u realizaciji. U planu je započeti i rekonstrukciju 8. ulice, njeno asfaltiranje do groblja u Orašju, te rekonstrukcija dijela školske ulice i produžetak šetnice u Orašju.

Podsjetimo naše čitatelje, lokalni izbori zakazani su za 02.10.2016 godine, a uz ove gore nabrojane radove u planu je i skori završetak sportske dvorane, koja bi trebala biti završena polovinom 9 mjeseca.

Izvor: Radio Orašja
Obrada: Mario Pejić/Orašje news