Orašje: Proglašeni najbolji sportaši u 2016 godini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Davor Dominković iz Tolise najbolji je sportaš u prošloj godini, dok je Ivana Mikić iz Vidovica najbolja sportašica. Tako je odlučio Športski savez općine Orašje koji je za najbolju momčad-ekipu proglasio Šahovski klub Orašje, a za najboljeg sportskog djelatnika Mehmeda Memiševića iz Orašja, osnivača Škole plivanja i trenera Ženskog odbojkaškog kluba Orašje.

Odbojkaš Davor Dominiković iz Tolise član je Odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Brčkog, a prošle godine je s Odbojkaškim klubom “Mladost” iz Brčkog osvojio naslov državnog prvaka i pobjednika Kupa BiH što je bilo i više nego dovoljno da bude proglašen najboljim sportašem.




Šahistica Ivana Mikić iz Vidovica bila je druga na Državnom prvenstvu BiH do 14. godina, ali s istim brojem bodova kao i pobjednica, dok je osvojila Kadetsko prvenstvo ŠS Herceg-Bosne u svojoj kategoriji kao i šahovski kadetski turnir u Vitezu. Pehare i priznanja najboljima uručio je Općinski načelnik

Stanko Vincetić koji je tom prigodom kazao da mu je drago da se i drugi sportovi, uz nogomet, razvijaju na području općine Orašje i da će tome zasigurno doprinijeti nova Sportska dvorana koja će biti u punoj funkciji od nove školske godine. Načelnik Vincetić uručio je i Specijalna priznanja dodijeljena u ostalim kategorijama: Ženskom odbojkaškom klubu Orašje, teakwondoistici Barbari Benković, nogometašici Mateji Mikić, odbojkašu Marku Oršoliću, primariusu doktoru Zoranu Budimiću, i Osnovnoj školi Orašje.

Preuzeto sa: orasje.ba