Osvojeno srebro : HOK Domaljevac poražen u finalu kupa BiH

Foto: Facebook stranica HOK Domaljevac

Odbojkaši HOK Domaljevac poraženi su danas u finalu kupa BiH od OK Mladosti iz Brčkog rezultatom 3 : 1, (  (25:22, 25:21, 22:25, 25:15). u setovima, prenose na službenim stranicama Obbojkaškog saveza BiH.




Na Facebook stranici HOK Domaljevac objavili su osvrt na današnju utakmicu, što prenosimo u nastavku.

-U prepunoj dvorani brčanske gimnazije OK Mladost je obranila titulu osvajača Kupa BiH. Prva dva seta bila su izjednačena no protivnik je kvalitetnim akcijama uspio dovršiti ove setove u svoju korist i poveo sa 2:0 u setovima. Treći set igrači HOK Domaljevca pronalaze pravi ritam, osvajaju set i smanjuju razliku na 2:1.
Na žalost snage za više od toga nije bilo i utakmica završava rezultatom 3:1 za domaću ekipu (25:22, 25:21, 22:25, 25:15).

Ova utakmica bila je posebna po velikom broju navijača, posebno našeg kluba. Predvođeni Spartancima, naši navijači su cijelo vrijeme nadglašavali domaće. Hvala svima koji su došli podržati klub, hvala i prijevozniku Ivi Luciću koji je osigurao vožnju autobusom. Na žalost, BH televizija je odustala od prijenosa uživo, što je stvarno nerazumljiva odluka.
Došli smo do kraja jedne lijepe sportske priče koja je završila sa srebrenim medaljama oko vrata naših igrača. Ostaje zapisano, 12.ožujka 2017. godine Domaljevac je igrao finale državnog Kupa u odbojci, priopćeno je na Facebooku.

 

Izvori: Facebook, http://osbih.ba/

Autor: Mario Pejić