Pobjeda za četvrto mjesto: HOK Domaljevac svladao OK “Gacko”

Foto_ Facebook HOK Domaljevac

Odbojkaši HOK Domaljevca pobijedili su jučer Odbojkaški klub “Gacko” iz Gackog rezultatom 3 : 0 u setovima, te su pobjedom osvojili četvrto mjesto, što je najbolji plasman od kako klub nastupa u najjačoj odbojkaškoj ligi u BiH, prenose na Facebook stranici HOK Domaljevac

-Uvjerljivom igrom i ne prepuštajući ništa slučaju, naši odbojkaši sinoć su savadali ekipu Odbojkaškog kluba “Gacko” rezultatom 3:0 u setovima.

Kao što smo ranije pisali, ovo je bio izravan duel za 4. mjesto Premijer lige BiH, što je najbolji plasman našeg kluba u ovom dijelu natjecanja otkako smo član najjače odbojkaške lige u državi.




Pored ovog izvrsnog rezultata, sinoć se desila još jedna značajna stvar. Naime, 17-godišnji Joso Tepeluk prvi put je zaigrao u početnoj postavi i odigrao čitavu utakmicu na poziciji primača.
Mladi Tepeluk je pružio odličnu igru i na taj način dostojno zamijenio iskusnog Ivu Matića – Ivančeta.

Najboljim navijačima su dodijeljeni pokloni, majice s oznakama kluba, a ovoga puta to su bili Željka Ivić i Roko Leovac.

Lijep ugođaj svojim vještinama upotpunio je i DJ Toni, koji je u pauzama glazbenim numerama dizao atmosferu.

Možemo reći da su Grebnice sinoć bile domaćin jednog lijepog i značajnog sportskog događaja, izvijestili su na Facebook stranici HOK Domaljevac.

Foto: Tabela, izvor Facebook stranica HOK Domaljevac.

 

Izvor: Facebook

Autor: Mario Pejić