Poraz HNK Orašja u Simin Hanu: Sloga- Orašje 1:0

Nogometaši HNK Orašja poraženi su danas u Simin Hanu u utakmici 7.kola od domaće Sloge s minimalnih 1:0. Pobjedonosni zgoditak za domaću momčad postigao je Miralem Ibrahimović u 32.minuti utakmice i to udarcem s bijele točke nakon što je u kaznenom prostoru Orašja oboren Pirić, prenose na službenim stranicama HNK Orašja



-Bila je to utakmica s dva različita poluvremena. U prvom su navijači oba kluba vidjeli nekoliko izglednih prilika. U 5.minuti utakmice udarac Markovića završio je iznad gola Hamzabegovića. Šest minuta kasnije vratar domaćih bio je brži od Elvedina Aletića,a isti nogometaš je u 35.minuti neprecizno šutirao iako je bio “oči u oči” s vratarom domaćina. Lopta je fijuknula pokraj vratnice i izgledna prilika Labudova otišla je u nepovrat.

U drugom dijelu igralo se za zaborav jer gotovo da nije ni bilo prilika za spomen tako da se utakmica završila rezultatom iz prvog dijela.

Pobjeda Sloge tu je momčad s 15 osvojenih bodova uvrstila u vrh ljestvice s bodom zaostatak iza gradačačke Zvijezde i sarajevskog Olimpika. Labudovi se trenutno nalaze na desetom mjestu s deset osvojenih bodova, objavljeno je na web stranici kluba.

Izvor: hnkorasje.ba