Poraz u gostima: Slaven pobijedio Orašje

Nogometaši HNK Orašja poraženi su danas na gostovanju od momčadi Slavena iz Živinica rezultatom 2 : 0.  Na službenim stranicama HNK Orašja objavljeno je kako je HNK Orašje igrao bez nekoliko važnih igrača, te kako je oba gola za domaće dao Salihović.

-Nakon četiri gostujuće pobjede momčad Slavena iz Živinica prekinula je slavlje naše momčadi na gostujućim terenima. Utakmica od koje su Labudovi puno očekivali ipak se za njih neslavno završila. Domaća je momčad slavila s 2:0 zgoditcima Mirnesa Salihovića. Ne igranje čak trojice prvotimaca, Marka Đukića, Antonia Vidovića i Marka Živkovića zbog izrečenih javnih opomena u Tešnju u meču protiv TOŠK-a ,ipak je bio teško nadoknadiv gubitak za momčad Mate Neretljaka.

1:0 Salihović

Sve je za našu momčad krenulo po zlu u 27.minuti utakmice. Domaći napadač Salihović matirao je našeg vratara Oštrakovića za vodstvo Živiničana. Oko 350 navijača domaće momčadi slavilo je vodstvo Slavena.

2:0 Salihović iz kaznenog udarca

Domaća momčad je nakon neočekivanog vodstva dobila krila i već 13 minuta kasnije povećala je svoje vodstvo na 2:0. Ponovo je strijelac Mirnes Salihović koji je preciznim šutom s 11 metara savladao Oštrakovića, prenijeli su na službenim stranicama HNK Orašja.

Nakon 14 odigranih kola HNK Orašje zauzima 6 mjesto na tabeli s 24 osvojena boda.

Izvor: hnkorasje.ba