Preko vikenda policiji u Orašju prijavljeno više prometnih nezgoda: Ima i ozljeđenih

Prema izvješću MUP-a ŽP policijska stanica Orašje zaprimila je preko vikenda više prijava prometnih nezgoda koje su se dogodile na području općine Orašju, a u kojima na žalost ima i teže stradalih osoba.

U petak poslije podne dogodila se prometna nezgoda u Oštroj Luci u kojoj je prema neslužbenim informacijama teže povrijeđena maloljetnica iz D.Mahale.

-dana 07.07 u 19.00 sati se u ulici Bana Jelačića u Oštroj Luci dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i u kojoj su 2 osobe zadobile tjelesne povrede. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će protiv vozača 21 godišnjeg Arlovića iz Oštre Luke sukladno težini povreda putnika poduzeti zakonom predviđene mjere.

U Subotu se dogodilo više prometnih nezgoda. Vremenskim redoslijedom:




-dana 08.07.2017 godine u 02.15 sati se u XIV ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno NN pmv i neregistrirani motocikl. U istoj nezgodi je sudjelovao vozač motocikla 30 godišnji S.S. iz Tuzle protiv koga će zbog sudjelovanja u prometu neregistriranim motociklom biti poduzete zakonom predviđene mjere dok je patrola otpočela mjere potrage za nesavjesnim vozačem NN pmv koji se udaljio sa lica mjesta ne ukazavši pomoć povrijeđenom vozaču motocikla. Nakon utvrđivanja identiteta protiv navedenog će sukladno težini povreda biti poduzete zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 07.40 sati se na GP u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv a koju je nepropisno izvodeći radnju vozilom“promjenu prometne trake“ uzrokovao 51 godišnji Zejčirović iz Ratkovića protiv koga će biti proveden prekršajni postupak.

-istog dana u 14.25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu pružanja pomoći u prometnoj nezgodi teško povrijeđenom biciklisti 46 godišnjem Grgiću iz Donje Mahale. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će poduzeti zakonom predviđene mjere.

Uz prijave gore navedeni prometnih nezgoda, policiji je preko vikenda prijavljeno više slučajeva narušavanja javnog reda i mira, te pljačka obiteljske kuće u Ugljari.

Ukupno u vremenskom periodu od 03.07- do 09.07 policiji je prijavljeno 8 prometnih nezgoda, 8 prijava kaznenih dijela, te šest prijava narušavanja javnog reda i mira.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić