Prometna na Dusina: Maloljetnik izletio i automobilom porušio ogradu

Foto: Orašje Fotografije

Prema izvješću MUP-a ŽP u vikendu iza nas dogodilo se više prometnih nezgoda, a najteža je ona na Dusina koja se dogodila u noći s petka na subotu.

-dana 13.01.2018 godine u 03.35 sati se na magistralnoj cesti M 1.8 na Dusinama dogodila prometna nezgoda koju je krećući se pmv neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta u alkoholiziranom stanju uzrokovao 17 godišnji M.K. iz Vidovica protiv koga će biti poduzete zakonom predviđene mjere.




Na popularnoj Facebook stranici Orašje Fotografije objavljene su fotografije ove prometne nezgode. Na fotografijama se može vidjeti polupani automobil te porušena ograda. Fotografije možete pogledati klikom OVDJE

Prema neslužbenim informacijama u prometnoj nezgodi počinjena je samo materijalna šteta.

Uz ovu prometnu nezgodu , policija je zaprimila prijave još dvije lakše prometne nezgode koje su se dogodile isti dan.

-istog dana u 06.05 sati se na semaforiziranom križanju na magistralnoj cesti M 1.8 u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2pmv. Očevidom patrole prometne policije je utvrđeno da je istu ne poštujući prednost prolaska uzrokovao 63 godišnji Đokić iz Dragaljevca protiv koga je proveden prekršajni postupak.

-istog dana u 11.00 sati se u Orašju u neposrednoj blizini gradske tržnice dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala 2 pmv. Sudionici su razmijenili podatke i popunili europsko izvješće o nezgodama.

 

Izvor: MUP ŽP

Autor: Mario Pejić