Razbojništvo u Odžaku: Žrtva 85 godišnji starac

Na službenim stranicama MUP-a ŽP objavili su kako se prekjučer u Odžaku dogodio slučaj razbojništva povodom kojega je tjelesne ozlijede zadobio jedan starac, a zbog sumnje u počinjenje djela jedna osoba je lišena slobode.

-Dana 25.09.2017 godine u 09.10 sati PS Odžak je zaprimila prijavu KD“Razbojništva i nanošenja tjelesnih povreda“ izvršenog nad 85 godišnjim Božićem iz Potočana. O istom je upoznat dežurni istražitelj sektora krim policije MUP-a ŽP koji je potvrdio navode prijave te otpočeo mjere potrage za izvršiteljima i otuđenim novcem.




Vezano za navedeni slučaj, a po nalogu općinskog suda u Orašju isti dan je izvršen pretres te je jedna osoba lišena slobode.

-istog dana u vremenu od 16-17.00 sati temeljem naredbe Općinskog suda Orašje izvršen je pretres kuće i objekata koje koristi osumnjičeni za izvršenje navedenog „Razbojništva“ prilikom koga su pronađeni predmeti koji korisnika kuće 27 godišnjeg M.R. iz Odžaka dovode u vezu sa izvršenjem kaznenog djela. Navedeni je lišen slobode i zadržan. Koristim priliku pohvaliti angažman policije PU Odžak ,istražitelje krim policije na samom djelu ali i zahvaliti se građanima na suradnji u otkrivanju izvršitelja teškog kaznenog djela.

Izvor: MUP ŽP
Autor: Mario Pejić