Rezultati prijava iz prvog upisnog roka: Manjak frizera višak poslovno – pravni tehničara

Jučer su objavljeni rezultati prijava učenika iz prvog ljetnog upisnog roka, za upis u prvi razred srednje škole u idućoj školskoj godini, prenose na internet stranicama Radio Orašja.

U Školski centar fra Martin Nedić Orašje u opću gimnaziju prijavljeno je 27 učenika, ostala su još tri slobodna mjesta, u jezičnu gimnaziju primljeno je 12 prijava, slobodnih mjesta ima još 18, za smjer ekonomski tehničar predano je 19 prijava, gdje je preostalo još 11 slobodnih mjesta, dok je 36 prijava bilo za poslovno-pravi tehničar, pri čemu će 6 učenika morati birati drugu struku ili zanimanje, doznajemo od ravnatelja prof. Branimira Leovca.

U Srednjoj strukovnoj školi Orašje 29 učenika je podnijelo prijave za medicinske tehničare, po 28 za elektrotehničare i automehaničare, a samo je 9 prijava stiglo za frizere, kazao nam je ravnatelj prof. Marijan Damjanović.

U svim odjelima plan je upisati po 30 učenika. Upis će se obaviti danas i sutra, odnosno 16. i 17. lipnja, a prijave za drugi upisni rok, u nepopunjene odjele, će se primati u ponedjeljak 20. ovog mjeseca.

 

Izvor: http://www.radioorasje.com/