Smrtno stradao vozač motocikla: Iz MUP-a ŽP pozivaju vozače na pojačan oprez

U Orašju se jučer dogodila prometna nezgoda u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla, o čemu smo već pisali.
Orašje: U prometnoj nezgodi smrtno stradao vozač motocikla

Tragično preminuli vozač motociklista Miroslav Vočkić bio je član Moto Kluba Viking iz Šamca. Pogled.ba prenosi kako je upravljao posuđenim motociklom marke “Yamaha”, te kako je smrtno stradao u sudaru s passatom, kojim je upravljao 64-godišnji M.D iz Tolise.

U vezi tragičnog događaja iz MUP-a ŽP su izvješću pozvali sve sudionike u prometu na pojačan oprez zbog dolaska sezone motocikla




-Dana 04-04 2016 godine u 16.30 sati se na magistralnoj cesti M 1 .8 u Orašju dogodila prometna nezgoda u kojoj je sudjelovalo jedno pmv i jedan motocikl. U istoj nezgodi vozač motocikla 27 godišnji M.V. iz Brčkog je nažalost smrtno stradao. O istom je upoznata patrola prometne policije PU Orašje koja će poduzet zakonom predviđene mjere a obitelji preminulog izražavamo sućut.

Koristim priliku pozvati sve sudionike u prometu na malo više pažnje obzirom da je lijepo vrijeme izmamilo na prometnice i vozače motocikala a njih pozivam da obrate pozornost na hladan asfalt i ne pripremljena vozila za ovakve vremenske prilike, priopćeno je iz MUP-a Županije Posavske.

 

Izvor: MUP ŽP, Facebook,

Obrada: Mario Pejić/Orašje news