Stanko Vincetić: Bio sam uvjeren u pobjedu, ali rezultati su iznad očekivanja

„Bio sam uvjeren u pobjedu, ali su rezultati i iznad očekivanja i dojmovi su fantastični. U konačnici, kao što sam najavljivao i u govorima na tribinama, vjerovao sam u narod i očekivao da imam povjerenje od tog istog naroda. Ne mogu sakriti oduševljenje konačnim rezultatom. Prvenstveno zahvaljujem svim biračima koji su izašli na birališta, posebno onima koji su prepoznali HDZ BiH i mene kao kandidata za načelnika“, kazao je u prvoj izjavi za medije novoizabrani načelnik Općine Orašje Stanko Vincetić., prenose na web stranicu Radio Orašja

Na pitanje što će biti prva zadaća po preuzimanju dužnosti na mjestu načelnika Vincetić je kazao: „Prva i zadnja zadaća će biti realizacija programa koji smo napravili. Kad dolazim u novu instituciju trebat će vremena da se prilagodim i opserviram zatečeno stanje pa ću vidjeti odakle krenuti u realizaciju ranije definiranih stavki izbornog programa“. Očekuje i apsolutnu većinu u Općinskom vijeću Orašje izrazivši uvjerenje da će se ustroj vlasti završiti do 15. studenog.

„Kako sam i ranije najavljivao nećemo biti zatvoreni za suradnju sa svim ostalim. To može biti koalicija na neformalnoj osnovi i sve dobre ideje koje budu dolazile iz redova oporbe bit će prihvaćene ukoliko se mogu realizirati. To je pristup u kojem bih želio potaknuti oporbu na konstruktivan rad i da se ne ponavlja situacija iz ranijeg perioda da oporba ruši sve bez obzira dobro ili ne te da podignemo razinu političke komunikacije u općini na jedan viši nivo“. zaključio je novoizabrani načelnik Općine Orašje Stanko Vincetić.

 

Preuzeto sa: http://www.radioorasje.com/