Video: Pogledajte posljednji nastup Josipa Nedić na TV Showu Valentino Zvijezde

Član benda Tigrovi tame te mladi pjevač iz O. Luke Josip Nedić nije se uspio plasirati u polufinale TV SHOW-a Valentino zvijezde. Na svom Facebook profilu Josip se zahvalio svima na podršci, te je objavio snimak svog posljednjeg nastupa, gdje je otpjevao pjesmu “Snaga vetra”.



-Dragi moji prijatelji, moja podrsko! Hvala vam svima od srca sto ste me podrzavali kroz cijelo natjecanje #Valentino Zvijezde, siguran sam da bez vas i vase podrske ne bih ovako daleko dogurao. Kao sto znate nisam prosao u polu-finale. Ali sam prezadovoljan nastupom.
Najvise bih se zahvalio svojim roditeljima i obitelji, svima onima koji su isli na snimanja emisija koja su nekada trajala i do ranih jutarnjih sati!
Ja sam se trudio da do kraja ostavim dobar dojam. Tokom natjecanja uz pjevanje puno paznje sam pridavao i scenskim nastupima. Svaki scenski nastup bio je osmisljen od strane Ivan Sokic Hvala ti puno na svom tvojem trudu, radu i ulozenom vremenu! ????
Hvala i OTV Valentino na ukazanoj prilici!
Jednostavno imam previse tog da kazem i jedan status nije dovoljan. Uglavno od srca hvala svima koji su pomagali pri odabiru pjesama, i svima vama koji ste glasali za mene! Nastavljamo dalje samo JAKO!
A svim mojim kolegama koji su prosli dalje zelim srecu u polufinalu i finalu, objavio je Josip na svom Facebook profilu.

Video: Posljednji nastup Josipa Nedića na TV SHOW-u Valentino zvijezde

Izvor: Facebook
Autor: Mario Pejić