Vikend obilježen provalama: Opljačkane četiri obiteljske kuće i jedna trgovina

Prema izvješću MUP-a ŽP preko vikenda provaljeno je u više obiteljskih kuća. Dvije obiteljske kuće opljačkane su u Baziku, jedna u Grebnica, jedna u D.Mahali, a uz provale kuća policiji je prijavljena i krađa motora s radne mašine u Orašju, te razbojništvo nad djelatnicom trgovine “MERSAL” U Odžaku.

U nastavku vremenskim redoslijedom prenosimo izvješća MUP-o navedenim događajima.

-dana 09.02.2018 godine u 16.05 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu provale u kuću obitelji Lukač u Baziku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 16.05 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu provale i u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Tomušić u Baziku. O istom je također upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

-dana 10.02.2018 godine u 08.40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Klaić iz Donje Mahale. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.




-istog dana u 08.40 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu provale i u obiteljsku kuću vlasništvo obitelji Kobaš iz Grebnica. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti mjere potrage za izvršiteljima i otuđenim vrijednostima.

-istog dana u 12.15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu krađe motora sa radne mašine tzv.vibroploče sa gradilišta u Donjoj Mahaloj. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je otpočeo mjere potrage za izvršiteljima i otuđenim motorom.

– dana 11.02.2018 u 20.20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu KD„Razbojništva“ izvršenog nad djelatnicom trgovine „Mersal“ smještene u ulici Redže Porobića u Odžaku. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Odžak koji je poduzeo mjere potrage za izvršiteljem i otuđenim novcem.

Izvor: mup žp