Izvješće MUP-a ŽP: Policiji prijavljena prometna nezgoda, provala u kladionicu te širenje laži putem Facebooka

Prema izvješću MUP-a Županije Posavske, policija u Orašju preko vikenda je imala više intervencija po raznim osnovama. Vremenskim redoslijedom,  dana 02. 12.2016 policija je zaprimila prijave provale u obiteljsku kuću Tolisi te prijavu računalne prevare na štetu poduzeća “Yimor” d.o.o.



– dana 02.12.2016 godine u 15.50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u obiteljsku kuću  u Criteškoj ulici u Tolisi. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 19.15 sati  PS Orašje je zaprimila prijavu računalne prijevare na štetu poduzeća „Yimor“ iz Domaljevca. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji je poduzeo zakonom predviđene mjere.

Sutradan, dana 03.12.2016 godine policija je zaprimila prijavu prometne nezgode u Orašju koju je prouzrokovao 47.godišnji Župarić iz Vidovica.

-dana 03.12.2016 godine u 20.00 sati se u III Ulici u Orašju dogodila prometna nezgoda koju je  krećući se neprilagođenom brzinom uvjetima i stanju puta neregistriranim i neosiguranim pmv uzrokovao 47 godišnji Župarić iz Vidovica protiv koga će sukladno zakonu o obaveznom osiguranju biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Jučer,  dana 04.12.2016 godine policija je zaprimila prijavu provale u kladionicu “Bet live” u Orašju te prijavu širenja laži preko društvene mreže Facebook.

-dana 04.12.2016 godine u 02.30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu provale u kladionicu“Bet-live“ u  V ulici u Orašju. O istom je upoznat dežurni istražitelj krim policije PU Orašje koji će poduzeti zakonom predviđene mjere.

-istog dana u 12.00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu  širenja  i izmišljanja laži putem  društvene mreže „Facebook“ od strane 53 godišnje M.T. iz Vidovica protiv koje će  sukladno zakonu  o prekršajima  po JRiM  biti proveden prekršajni postupak.

Izvor: Mup Županije Posavske
Autor: Mario Pejić