Prof Besim Dervisbegovic: Čestitam nacionalistima na pobjedi

Profesor Besim Dervisbegovic iz Orašja na svom Facebook profilu prokomentirao je održane lokalne izbore, na kojima je sam sudjelovao kao nositelj liste SDP-a BiH za općinsko vijeće Orašje.

Komentar Prof, Besima u nastavku prenosimo u cijelosti.

– Pozdrav za djecu i malobrojne prijatelje………
Završi se naša nedjeljna utakmica. Ja i moja ekipa smo poraženi.
Mojim protivnicima nacionalistima i velikim hrvatima i velikim muslimanima čestitam zasluženu pobjedu. Pobjedu čestitam i novom načelniku gospodinu Vincetiću.
Moja partija koja je jedina na ovim prostorima multietnička je osvojila 2.33% glasova ili 152.
Ja sam uspio osvojiti 51.32% od glasova moje partije ili 78 cjelih glasova.
U Orašju je to 60
Ugljari = 1 glas
D. Mahali=5
Tolisi = 1
Kostrč = 1
Matići =1
Bok = 1
Oštra Luka = 0
Vidovice-Lepnica = 8
Kopanice = 0
Nije profa uspio stići do mizernih ili bjednih 3% glasova i da se plasira u OV i da sjedne blizu tih velikih nacionalista i vidi i cuje kako to oni djele.
Hvala vam moja djeco- učenici, hvala vam sportaši, hvala i prirodnjacima, hvala i mojim prijateljima, veliko hvala i damama, suborcima, hvala i poštenom posavcu a posebno hvala prosvetarima kao avangardi koja prepoznaje zlo zvano nacionalizam.Hvala vam na cjelih 78 glasova.
I NA KRAJU ŠLAG……..
Dragi moji istinski prijatelji – vas ukupno 78.
Zbog vas profa ima razloga da nastavi život punim plucima. Malo vas ili nas je ali fala Bogu što nas ima i što nismo kao ovi koji od oglavina ne vide dalje od nosa i koji su krpa za jednokratnu upotrebu.
Hvala vam što mi dadoste glas a ja vam ne plati, niti obeca posao niti vam bilo šta drugo ne slaga- rekoh vam samo dajte glas čovjeku.
Na kraju želim svima nama da nam je Bog na pomoći. Želim omladini koja je žestoko podržala nacionaliste da od njih dobije obečane poslove i ostane na našim prostorima barem do novih izbora.
Puno pozdrava od profe Besima.

Autor: Mario Pejić