Sport: 3m osvojio zimski nogometni turnir srednjih škola u Orašju

Foto: Facebook Besim Dervisbegović

Nogometaši 3m-a osvojili su zimski nogometni turnir srednjih škola. Radi se o turniru kojeg vodi prof Besim Dervisbegović, koji je na svom Facebook profilu prokomentirao finalnu i polufinalnu utakmicu turnira. Komentar Prof. Besima objavljen danas u cijelosti prenosimo u nastavku.





-Finalnom utakmicom dviju najboljih momčadi naših srednjih škola spuštena je zavjesa na zimski nogometni razredni turnir.
Veoma sam sretan i ponosan na sve ono što se vidjelo od trenutka kada je turnir startao do danas.
Druženje, osmjeh i zadovoljstvo na licima naših učenika. Bezbroj dobrih akcija i prelijepih zgoditaka. Žestoki dueli u granicama dozvoljenog.
I sve je to danas završilo profinim posljednjim zviždukom.
Finalna utakmica je ponudila duel najboljih momčadi. Tehnika, snaga, brzina, žustrina, taktika, iznimna tjelesna pripremljenost i borbenost krasilo je današnji duel.
Poveli su momci iz 2d sa 2:0. Ipak nije to bilo dovoljno da se pobjedi snažna ekipa 3m koju je predvodio sjajni Zvonimir Mikić koji je uspio da na turniru postigne cijelih 30 zgoditaka i tako postane prvo ime turnira.
5:4 je imao 3m u samoj završnici utakmice, pritisnuo je 2d žestoko ali u zadnjim trenutcima ovjera pobjede i zasluženo zlato za ekonomiste. Ukupno 6:4 za ŠAMPIONE………
Duel za 3 i 4 mjesto je ponudio ravnopravan duel 3c elektro tehničara i 3d iz nove škole.
Sretniji i spretniji u samoj završnici su bili momci iz 3c i sasvim zasluženo osvojili brončanu medalju.
Na kraju turnira smo proglasili najbolje ekipe i pojedince i svi zajedno smo se složili da jedno od priznanja koje smo dodjelili a to je odlična igra i borbenost ode u ruke našeg učenika Pave Dominkovića koji je bio odličan dok je igrao turnir i nažalost je stradao i nalazi se u bolnici.
Svim učenicima koji su sudjelovali na turniru profa Besim čestita na odličnim igrama i još boljem ponašanju.
U četvrtom mjesecu nam ostaje proljetni nogometni turnir koji će odrediti koji razred putuje na kraju godine 7 dana na Makarsku rivijeru.
Pozdrav za djecu od profe……………..

Tekst je preuzet uz dozvolu autora.