Marko Stojić novi trener HNK Orašja

Nakon dužih konzultacija uže rukovodstvo kluba danas je na sastanku imenovalo novog trenera . Na stolicu šefa stručnog stožera sjest će Marko Stojić,dosadašnji trener Modriča-Maxima, prenose na službenim stranicama HNK Orašja

Danas je i službeno objavljeno da s  Bojanom  Magazinom nije potpisan nikakav ugovor nego da su s njim samo obavljeni razgovori nakon kojih je klub Magazina imenovao trenerom. U međuvremenu tom treneru je stigla bolja ponuda iz gradačačke Zvijezde i on je, isključivo zbog obećanja da će mu se riješiti neka egzistencijalna pitanja, otišao u susjedni Gradačac. Klub je također odbacio proizvoljna i površinska pisanja nekih medija kako je s mladim trenerom navodno sklopljen ugovor te da je on izigrao ukazano mu povjerenje od strane našeg kluba.

-Nikakav predugovor ili ugovor s Magazinom nije sklopljen!Svatko odlazi onamo gdje misli da će mu biti bolje i tko mu ponudi bolje uvjete pa tako i gospodin Magazin. Nismo ni mi sjedili skrštenih ruku nego smo u proteklih nekoliko dana vodili intenzivne razgovore s nekoliko trenera. Na kraju smo se odlučili za Stojića-zaključak je užeg klupskog rukovodstva.

Četrdesetšestogodišnji Stojić  u svojoj trenerskoj karijeri vodio je u više navrata Modriča-Maximu i Crvenu zemlju iz Nove Vesi kod Srpca,nekadašnjeg prvoligaša RS.

U izjavi za naš portal Stojić je kratko kazao:

-Hvala Upravi na ukazanom povjerenju. Učinit ću sve da ga opravdam. Ovih dana slijedi prozivka,a do kraja narednog tjedna i početak priprema. U pregovorima sam s nekim nogometašima koje planiram predložiti Upravi kao pojačanja. Naravno, o imenima ne želim ništa pričati sve dok Uprava ne kaže svoje-kazao je Stojić.

Klub još nije imenovao pomoćnog trenera,a imenovanje će u dogovoru s novoizabranim trenerom uslijediti ovih dana.

 

Preuzeto sa: hnkorasje.ba