Bok: Prijavljene dvije krađe

Dvije osobe iz Boka prijavile su policiji u Orašju krađe koje su se dogodile dana 24.10. na parkingu ispred crkve u Boku.

-Dana 24. listopada 2023. godine oko 18,40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je J.S. rođena 1961. godine, nastanjen u Boku prijavila da je nepoznata osoba ili više njih tijekom večeri razbila zadnje lijevo staklo na osobno vozilu koje je ona parkirala na parking prostoru ispred crkve u Boku, nakon čega je iz vozila otuđila torbicu u kojoj se nalazio novčanik s oko 1000 KM, osobni dokumenti i bankovna kartica. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara koji su na mjestu događaja zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Teška krađa“ izvršili očevid te su poduzeli druge mjere i radnje u skladu sa Zakonom.

Dana 25. listopada 2023. godine oko 09,45 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je D.K. rođen 1972. godine, nastanjen u Boku prijavio da je 24.10.2023. godine u vremenu od 17,00 do 18,30 sati, nepoznata osoba ili više njih sa zadnjeg sjedala njegovog osobnog vozila koje je bilo parkirano na parking prostoru ispred crkve u Boku, otuđila mini hidraulični agregat vrijednosti oko 1000 KM. O prijavi je obaviješten dežurni kriminalistički istražitelj koji će poduzeti mjere i radnje zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Krađa“.

 

Izvvor: MUP Županije Posavske