Domaljevac: Održati će se planirani koncert Miroslava Škore.

Na Facebook stranici HNK Mladosti Domaljevac objavljeno je kako se planirani koncert Mirosolava Škore, u sklopu Dana općine Domaljevac – Šamac, neće odgađati zbog nevremena. Objavu o održavanju koncerta u nastavku prenosimo u cijelosti

– Dragi naši ljudi, dragi naši sumještani i svi ostali…
Za početak, nadamo se da ste svi dobro nakon ovoga nevremena što nas je snašlo. Koliko god da nam je teško i da smo pogođeni na sve moguće načine, prebrodit ćemo i ovu nesreću. Mislim da smo svi navikli uzdizati se nad ovakvim situacijama. Unazad godinama preživjeli smo i preživjet ćemo. Znamo da nikome nije do nadolazećih blagdana, znamo da ste svi prvenstveno fizički, pa i emocionalno iscrpljeni, znamo da je puno štete, posla i obnove, ali znate što? Moramo biti sada jači nego ikada i zajedno u ovom svemu! Pokazali smo da to možemo puno puta. Zašto bi sada bilo drugačije. Stoga, narode naš,
NEĆEMO ODGAĐATI KONCERT MIROSLAVA ŠKORE!
Nećemo, jer nam svima treba jedno veliko skretanje misli, jedan veliki psihički odmor, a kako bolje to postići nego uz muziku koja dira dušu, uz pjesme uz koje smo odrasli i stihove uspomena, mira i nade, koja nam je najviše sada potrebna. Dugo smo razmišljali, vijećali i odlučivali, ali ova odluka je donešena upravo zbog svih nas. Nećemo dopustiti da nas ovo pokoleba, mali jesmo, ali možemo puno podnijeti!
Želimo vam priuštiti ovaj dan, ovu večer, želimo da i vi to želite s nama. Materijalizam dođe i prođe, šteta bude i popravi se, ali ono unutra je puno važnije. Želimo vam pružiti to zadovoljstvo i pomoći da bar na jednu večer zaboravimo na sve loše. U suradnji sa velikanom koji nam dolazi, dogovorili smo da je baš pravo vrijeme ovoga koncerta i pravo vrijeme da se podsjetimo na prave vrijednosti, i naravno, na to da je život jedan, a on mora ići dalje. Na nama je kako i na koji način.
Ovo je koncert zahvalnosti, zahvaljujemo dragom Bogu što smo preživjeli i izdržali strašno nevrijeme te našoj zaštitnici Sv. Ani što nas je sačuvala u ovakvim trenucima!
Nošeni ovim mislima, želimo vas pozvati u što većem broju na ovaj veliki događaj. Podržimo se međusobno koliko god je to moguće. Neće i ne može sve stati, ne dopuštamo!
DOBRODOŠLI NAM !

Izvor: Facebook